Coronavirus

På grund af risiko for smitte med CORONAVIRUS, må du IKKE møde op i praksis uden en konkret aftale.  Flest mulige konsultationer klares via e-konsultation, telefon eller video.

Hvis du har brug for lægehjælp og har symptomer, der kan skyldes coronavirus, – feber, vejrtrækningsbesvær, hoste, ondt i halsen, muskelømhed eller hovedpine – skal du ringe til os. Hvis du har symptomer, kan vi henvise dig til test. Såfremt du ønsker en test uden at have symptomer, foregår testen i et andet regi, og du behøver ikke henvisning. 

Uanset testresultat skal du blive hjemme, til du er rask. Du anses for smittefri 48 timer efter, at du ikke længere har symptomer.

Du skal selv bestille tid til test på www.coronaproever.dk. Du modtager svar på testen på sundhed.dk. Ved tvivlsspørgsmål, kan du kontakte os. 

Vi får rigtig mange telefonopkald, og der er lang ventetid i telefonen, så skriv gerne til os via selvbetjeningen, hvis overhovedet muligt.

Tilbud om gratis VACCINATION MOD PNEUMOKOKSYGDOM til særlige risikogrupper: beboere på plejecentre, ældre med kroniske sygdomme samt andre særligt udsatte patienter. Kontakt klinikken elektronisk eller telefonisk, hvis du mener, at dette tilbud er relevant for dig, så kan vi booke en tid.

Hvis du har generelle spørgsmål om Corona virus, kan du ringe til myndighedernes Corona-hotline på 70 20 02 33 eller læse på hjemmesiden coronasmitte.dk